اولین طرح تحقیقاتی بین المللی دانشگاه ایلام توسط دکتر پرویز باقری به اتمام رسید

اولين طرح تحقيقاتي بين المللي دانشگاه ايلام توسط دکتر پرويز باقري به اتمام رسيد

طرح تحقيقاتي دکتر پرويز باقري استاديار دانشگاه ايلام و پروفسور  کمال حليلي حسن از دانشگاه UKM کشور مالزي بعنوان اولين طرح تحقيقاتي بين المللي دانشگاه به اتمام رسيد.

به گزار روابط عمومي، طرح تحقيقاتي دکتر پرويز باقري استاديار دانشگاه ايلام و پروفسور کمال حليلي حسن از دانشگاه UKM کشور مالزي، با عنوان «Trans-Pacificc partnership Agreement TPPA»، بعنوان نخستين پروژه بين المللي دانشگاه ايلام  و با هزينه دانشگاه  UKM به اتمام رسيد.

بنا به اين گزارش، پروژه  TPPA يا موافقت نامه مشترک عبور دريايي، به بررسي موافقت نامه ي حقوقي عبور دريايي با رويکرد عبور مهاجران از طريق دريا مي پردازد.

اين گزارش مي افزايد، با توجه به اينکه کشور مالزي از جمله شاهراه هاي عبور مهاجران از طريق دريا به جنوب شرق آسيا و کشورهايي همچون استراليا و نيوزيلند مي باشد و مهاجرين هم از مليت هاي مختلف و از جمله ايراني مي باشند، بررسي و نقد موافقت نامه مذکور و امکان يا غير ممکن بودن پيوستن به اين موافقت نامه و آثار حقوقي آن واجد اهميت است که اين مهم موضوع پروژه مذکور مي باشد.