معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه: آزمون زبان MSRT با شرکت 110 داوطلب در دانشگاه ایلام برگزار می گردد

پانزدهمين دوره آزمون زبان MSRT با حضور 110 داوطلب، صبح روز جمعه در دانشگاه ايلام برگزار مي گردد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر مصطفي نعمتي، معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه، اظهار داشت: بعد از وقفه اي چند ماهه، با پيگيري هاي به عمل آمده، آزمون  زبان MSRT با حضور 110 نفر  داوطلب صبح روز جمعه مورخ 25 آبان ماه در محل دانشکده ادبيات و علوم انساني برگزار مي گردد.

دکتر نعمتي، افزود: فرآيند برگزاري آزمون از ساعت هشت صبح آغاز مي گردد و ساعت هشت و نيم درب سالن بسته خواهد شد.

معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه، اضافه کرد: نتايج اين آزمون از طريق سامانه آزمون به آدرس: https://msrt-exam.saorg.ir در روز پنج شنبه 1397/09/01اعلام مي گردد.

دکتر نعمتي، تأکيد کرد: داوطلباني كه بافرستادن فرد ديگري بجاي خود و جعل مدارك هويتي سعي در گمراه نمودن مجريان آزمون نمايند و در آن شركت كنند و تخلف آنان (حتي پس از برگزاري آزمون ودريافت مدرك ) اثبات گردد، برابر مقررات برگزاري آزمون ها،به حراست و کميته انضباطي دانشگاه محل تحصيل معرفي و مدارك مربوط به آنها باطل و از شركت در آزمون‌ به مدت 2 تا10سال محروم خواهند شد و با توجه به اينكه جعل هرگونه اسناد دولتي و استفاده از سند مجعول و شركت كردن به جاي داوطلب اصلي، برابر قانون مجازات اسلامي (تعزيرات مصوب 1375) جرم تلقي مي‌شود و مجازات كيفري به همراه خواهد داشت، اين گروه از متخلفان براي صدور احكام قضائي به مراجع قضائي معرفي مي‌ گردند.