بازدید معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم از محل برپایی موکب های دانشگاه های استان

بازديد معاون فرهنگي  و اجتماعي وزارت علوم از محل برپايي موکب هاي دانشگاه هاي استان

معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم و رئيس ستاد ملي اربعين دانشگاهيان کشور از محل برپايي موکب هاي دانشگاه هاي استان واقع در کنارگذر شرقي شهر ايلام بازديد بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، دکتر غفاري، معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم و رئيس ستاد ملي اربعين دانشگاهيان کشور به همراه مهندس عسکري، مديرکل فرهنگي و اجتماعي وزارت و دکتر علي اکبري، رئيس دانشگاه ايلام، صبح روز جمعه 97/08/04 از محل برپايي موکب هاي دانشگاه هاي استان واقع در کنارگذر شرقي شهر ايلام بازديد بعمل آورد و از نزديک در جريان خدمات ارائه شده دانشگاه ها و موسات آموزش عالي استان به زائرين اربعين قرار گرفت. دکتر غفاري در اين بازديد با تشکر و ابراز رضايت از مجموعه اقدامات انجام شده توسط دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي استان در اين زمينه، خواستار استفاده حداکثري از تمام ظرفيت هاي موجود براي خدمات رساني بيشتر و بهتر شد.