خدمت رسانی موکب شهدای هسته ای دانشگاه و معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در مرز مهران به زائرین اربعین

خدمت رساني موکب شهداي هسته اي دانشگاه و معاونت فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم در مرز مهران به زائرين اربعين

همانند ساليان گذشته، موکب شهداي هسته اي دانشگاه و معاونت فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم در مرز مهران در سطح گسترده اي به زائرين اربعين خدمت رساني مي نمايد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، همانند ساليان گذشته و بر اساس تصويب ستاد اربعين دانشگاهيان استان، موکب شهداي هسته اي دانشگاه و معاونت فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم با حضور دانشجويان، اساتيد و کارکنان، تا بازگشت کامل زائران، در سطح گسترده اي به زائرين اربعين خدمت رساني مي نمايد.

بنا به اين گزارش در موکب شهداي هسته اي در اين مدت مجموعاً 8000 عدد انواع کيک، 300 کيلو خرما، 9000 ليوان دمنوش و چاي و 14000 پرس غذا بين زائرين توزيع گرديد و در زمينه فرهنگي مجموعاً 5000 جلد زيارت نامه، 3000 جلد کتاب راهنماي زائر و 1000 جلد منظومه عاشورا بين زائرين عزيز توزيع شد.

اين گزارش مي افزايد راهنمايي زائران اربعين، برگزاري نماز جماعت، توزيع نذورات کارکنان و اعضاي هيأت علمي، نظافت محيطي محل توسط کارکنان و واکس کفش زائرين توسط دانشجويان از جمله ديگر اقدامات انجام شده در موکب شهداي هسته اي دانشگاه در مرز مهران بود.

شايان ذکر است، دکتر غفاري، معاون فرهنگي وزير علوم و رئيس ستاد ملي اربعين دانشگاهيان کشور، شب پنج شنبه  97/08/02 از موکب شهداي هسته اي دانشگاه ايلام در مرز مهران بازديد کرد و از اقدامات دانشگاه ايلام در خصوص پياده روي اربعين، تقدير کرد.