پیش رویداد اولین مسابقه فتح پرچم دانشگاه ایلام در دانشکده فنی و مهندسی برگزار گردید

پيش رويداد اولين مسابقه فتح پرچم دانشگاه ايلام در دانشکده فني و مهندسي برگزار گرديد

پيش رويداد اولين مسابقه فتح پرچم دانشگاه ايلام با استقبال گسترده دانشجويان در دانشکده فني و مهندسي برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه به نقل از دانشکده فني و مهندسي، پيش رويداد اولين مسابقه فتح پرچم دانشگاه ايلام، صبح ديروز در سالن آمفي تئاتر زنده ياد مهندس ثابتي در دانشکده فني و مهندسي برگزار گرديد و شيوه برگزاري مسابقه، تعداد سوالات، شيوه پاسخ دهي و قوانين شرکت در مسابقه مورد بحث قرار گرفت.

آقاي دکتر تنهايي در ابتداي جلسه ضمن خوشآمدگويي به حاضرين در مراسم، اهم وظايف مراکز آپا و نقش آفريني اين مراکز در شرايط کنوني کشور را مورد بحث قرار داد و  سپس در مورد مسابقه فتح پرچم و اهداف آن توضيحاتي ارائه داد.

در ادامه، اعضاي مرکز آپا (جناب آقايان کويشپور و سرابي) شيوه برگزاري مسابقه و شاخه هاي مختلف سوالات را شرح دادند.

شايان ذکر است که مسابقات فتح پرچم، مسابقاتي در حيطه امنيت سايبري است که شرکت کنندگان بايد رشته هايي که در محلها و سامانه هاي متفاوت (همان پرچمها) قرار گرفته است را پيدا نموده و براي تابلو مسابقات ارسال نمايند. برگزاري اين مسابقات در دنيا سابقه ?? ساله دارد و اين مسابقات براي اولين بار در استان ايلام توسط مرکز آپاي دانشگاه و همکاري دانشگاه ايلام و دانشکده فني و مهندسي برگزار ميگردد.