حمایت از رساله‌های دکتری- صندوق حمایت از پژوهشگران

به اطلاع اعضاي محترم هيأت علمي و دانشجويان مقطع دکتري مي‌رساند:

پيرو انتشار پنجمين فراخوان حمايت از رساله‌هاي دکتري؛ صندوق حمايت از پژوهشگران و فناوران کشور (INSF) به منظور حمايت از رساله‌هاي دکتري در چارچوب سياست‌هاي پژوهشي کشور، هدايت رساله‌هاي دکتري به سمت اولويت‌هاي پژوهشي و فناوري، گسترش مرزهاي دانش و استفاده از ظرفيت‌هاي بالقوه کشور از پروپوزالهاي دانشجويان مقطع دکتري ثبت‌نام بعمل مي‌آورد.

علاقمندان مي‌توانند، پس از مطالعه دقيق آيين‌نامه، طرح‌هاي خود را در سامانه طرح‌هاي پژوهشي ثبت نمايند. (پس از ورود به سامانه به بخش ارسال تقاضاي جديد مراجعه کرده و صرفا رساله‌هاي دکتري را انتخاب نماييد)

مهلت ثبت نام تا تاريخ 98/01/31 مي‌باشد و حداکثر تا 2 هفته تمديد خواهد شد.

تذکر1: براي ثبت طرح مي‌بايست دو پروفايل جداگانه به نام استاد راهنما و دانشجو در سامانه ثبت شود و  طرح‌ها صرفا از طريق پروفايل استاد ارسال شود.

نکات مهم:

• از تاريخ دفاع از موضوع رساله دکتري تا تاريخ ثبت نام در سامانه بيش از 1ساله نگذشته باشد.
  • از آغاز دوره تحصيل در مقطع دکتري تا زمان ثبت نام نبايد بيش از 2/5 سال تحصيلي گذشته باشد.
  • اساتيد راهنما صرفا مجاز به ارسال يک طرح رساله دکتري خواهند بود.
  • طرح هايي که به صورت کامل در سامانه بارگذاري شده باشند مورد بررسي قرار خواهند گرفت.
  • در اختيار داشتن شماره طرح (دريافت شده از سامانه صندوق) براي پيگيري وضعيت طرح الزامي است.
  • بررسي طرح هاي ارسال شده پس از پايان مهلت فراخوان صورت گرفته و نتايج نهايي نيز پس از تصويب در کميته تخصصي صندوق اعلام خواهد شد.