انتصاب خانم دکتر مژگان صالحی‌ پور استادیار دانشگاه ایلام به سمت رئیس بنیاد نخبگان استان ایلام

با حکم رئيس بنياد ملي نخبگان کشور: خانم دکتر مژگان صالحي‌ پور استاديار دانشگاه ايلام به سمت رئيس بنياد نخبگان استان ايلام منصوب شد.

به گزارش روابط  عمومي، طي حکمي از سوي دکتر سورنا ستاري رئيس بنياد ملي نخبگان کشور، خانم دکتر مژگان صالحي‌ پور استاديار باسابقه دانشکده ادبيات و علوم انساني دانشگاه ايلام به سمت رئيس بنياد نخبگان استان ايلام منصوب شد.

مديريت تربيت بدني دانشگاه و مدير گروه علوم ورزشي از جمله سمت هاي خانم دکتر صالحي پور در دانشگاه ايلام بوده است.

در بخشي از حکم دکتر ستاري خطاب به  خانم دکتر صالحي‌پور آمده است: «نظر به ضرورت تمهيد و تسهيل شکوفايي و ثمربخشي نخبگان عزيز در استان ايلام و ايجاد و تقويت همفکري و همکاري ميان نخبگان و مسؤلان آن استان و با توجه به مراتب علمي، تعهد و کارآمدي که از آن برخورداريد، جنابعالي را به مدت سه سال به عنوان رئيس بنياد نخبگان استان ايلام منصوب مي‌نمايم».

روابط عمومي دانشگاه براي ايشان آرزوي موفقيت دارد.