آزمون زبان انگلیسی MSRT صبح روز جمعه هفدهم اسفند در دانشگاه ایلام برگزار می گردد

هفدهمين دوره آزمون زبان انگليسي MSRT با حضور 119 داوطلب، صبح روز جمعه هفدهم اسفند در دانشگاه ايلام برگزار مي گردد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر مصطفي نعمتي، معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه، اظهار داشت: هفدهمين دوره آزمون زبان انگليسي MSRT با حضور با حضور 119 نفر  داوطلب شامل: 70 نفر مرد و 49 نفر خانم، صبح روز جمعه مورخ هفدهم اسفند در محل دانشکده ادبيات و علوم انساني برگزار مي گردد.

دکتر نعمتي، افزود: فرآيند برگزاري آزمون از ساعت هشت صبح آغاز مي گردد و ساعت هشت و نيم درب سالن بسته خواهد شد.

معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه، اضافه کرد: نتايج اين آزمون از طريق سامانه آزمون به آدرس: https://msrt-exam.saorg.ir در روز شنبه 1397/12/25 اعلام مي گردد.

دکتر نعمتي، تأکيد کرد: داوطلباني که بافرستادن فرد ديگري بجاي خود و جعل مدارک هويتي سعي در گمراه نمودن مجريان آزمون نمايند و در آن شرکت کنند و تخلف آنان (حتي پس از برگزاري آزمون ودريافت مدرک ) اثبات گردد، برابر مقررات برگزاري آزمون ها، به حراست و کميته انضباطي دانشگاه محل تحصيل معرفي و مدارک مربوط به آنها باطل و از شرکت در آزمون‌ به مدت 2 تا10سال محروم خواهند شد و با توجه به اينکه جعل هرگونه اسناد دولتي و استفاده از سند مجعول و شرکت کردن به جاي داوطلب اصلي، برابر قانون مجازات اسلامي (تعزيرات مصوب 1375) جرم تلقي مي‌شود و مجازات کيفري به همراه خواهد داشت، اين گروه از متخلفان براي صدور احکام قضائي به مراجع قضائي معرفي مي‌ گردند.