دیدار رئیس دانشگاه با خانواده شهید والامقام مصطفی آزادی

ديدار رئيس دانشگاه با خانواده شهيد والامقام مصطفي آزادي

به مناسبت روز شهيد و بزرگداشت  شهدا، رئيس دانشگاه در فضايي صميمانه با خانواده شهيد والامقام مصطفي آزادي ديدار کرد.

به گزارش روابط عمومي، با هماهنگي و برنامه ريزي اداره شاهد و ايثارگر دانشگاه، دکتر علي اکبري رئيس و هيأت همراه، به مناسبت فرا رسيدن سالروز صدور فرمان حضرت امام خميني (ره) مبني بر تأسيس بنياد شهيد انقلاب اسلامي و «روز  شهيد و بزرگداشت شهدا»،  عصر روز چهارشنبه مورخ 97/12/22 با حضور در منزل  شهيد مصطفي آزادي، با خانواده ايشان ديدار کردند.

در اين ديدار، که حجت الاسلام غياثي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، دکتر شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي، دکتر عباسي مشاور رئيس دانشگاه، خانم دکتر پيرزادنيا مشاور رئيس دانشگاه در امور بانوان و خانواده، آقاي فتاحي رئيس اداره روابط عمومي و آقاي حاجي زاده مسول اداره شاهد و ايثارگر حضور داشتند‌، دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه، با اداي احترام به مقام شامخ شهدا، از زحمات خانواده هاي اين عزيزان تجليل کرد  و از اينکه يکي از فرزندان شهيد مصطفي آزادي، هم اکنون عضو جامعه دانشگاهي دانشگاه ايلام مي باشند، ابراز خرسندي نمود.

در پايان اين ديدار صميمانه، لوح تقدير و هدايايي به رسم يادبود از طرف رئيس دانشگاه، به خانواده گرانقدر اين شهيد عزيز اهدا گرديد.

شايان ذکر است شهيد مصطفي آزادي پدر بزرگوار خانم  دکتر سارا آزادي رئيس مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه ايلام مي باشد.