توزیع کمک‎های اهدایی اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه ایلام در روستاهای سیل زده بخش ماژین

توزيع کمک‎هاي اهدايي اساتيد، کارکنان و دانشجويان دانشگاه ايلام در روستاهاي سيل زده بخش ماژين

با حضور رئيس دانشگاه و هيأت همراه، کمکهاي اهدايي اساتيد، کارکنان و دانشجويان دانشگاه ايلام در روستاهاي سيل زده بخش ماژينتوزيع گرديد.

به گزارش روابط عمومي، صبح ديروز، دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه به همراه دکتر نعمتي معاون آموزش و تحصيلات تکميلي، دکتر شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي، آقاي فتاحي رئيس اداره روابط عمومي و آقاي صالحي معاون مدير امور اداري و پشتيباني در مناطق سيل زده بخش ماژين حضور يافتند و از نزديک در جريان امور مربوط به سيل اخير قرار گرفتند.

همزمان با هيأت دانشگاه ايلام، بسته هاي اقلام غذايي و مواد بهداشتي اهدايي اساتيد، کارکنان و دانشجويان دانشگاه ايلام، در قالب چهار سورتي پرواز توسط بالگردهاي هلال احمر شامل: برنج، روغن، قند، مايع دستشويي، مايع ظرفشويي، شامپو، تايد، رب گوجه فرنگي، آب معدني، تن ماهي، صابون و لوازم بهداشتي به بخش ماژين منتقل شد و با هماهنگي بخشداري و هلال احمر بين سيل زدگان روستاهاي اين مناطق توزيع گرديد.

همچنين 40 نفر از دانشجويان دانشگاه، صبح ديروز در قالب اردوي جهادي راهي اين مناطق شدند که به مدت چهار روز به ياري سيل زدگان خواهند پرداخت.

شايان ذکر است دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه در برنامه ديد و بازديد نوروزي کارکنان و اعضاي هيأت علمي دانشگاه از اختصاص يک روز از حقوق همکاران دانشگاهي در فروردين ماه سال جاري به سيل زدگان خبر داد.