ندای لاله ها «یادی از 2 دانشجوی شهید دانشگاه ایلام» (بازنشر)

بسم رب الشهدا و الصديقين

به گزارش روابط عمومي،  22 اسفند ماه، سالروز تأسيس بنياد شهيد انقلاب اسلامي به فرمان حضرت امام خميني (ره)، با مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي در سال 1383 به نام روز بزرگداشت شهدا نام گرفته است. دو نفر از دانشجويان دانشگاه ايلام، شهيد علي ورمزيار و شهيد علي اختيارزاده در جريان جنگ هشت ساله به شهادت رسيده اند، روابط عمومي دانشگاه، در اين روز نوراني، مختصري از زندگينامه اين سفر کردگان ره اخلاص و عشق را به شرح ذيل منتشر مي کند:

شهيد علي ورمزيار

شهيد علي ورمزيار در سي ام شهريور 1346 در شهرستان ازنا پا به عرصه حيات نهاد. علي و دوستانش در طول مبارزات قبل از انقلاب از شيفتگان امام راحل و آرمان هاي انقلاب اسلامي بودند. با شروع جنگ تحميلي علي در پايگاه مقاومت مسجد سجاديه (راه آهن) ثبت نام کرد و مشغول به فراگيري امور نظامي گرديد و وقتي دوره خدمت سربازي فرا رسيد و آبادان محاصره شد، عمليات کربلاي 4 جولانگاه رشادت و سربازي او شد. شهيد علي ورمزيار در دوران مقدس سربازي با جد و جهد فراوان در رشته دامپروري دانشگاه ايلام قبول شد و در حين تحصيل نيز در جهاد سازندگي همکاري مداوم داشت. در سي ام شهريور 1366 وقتي علي براي ديدار با خانواده به ازنا آمده بود، در جريان بمباران هوايي به شهادت رسيد.

روحش شاد و يادش گرامي

شهيد علي اختيار زاده

شهيد علي اختيارزاده، فرزند قاسم، متولد سال 1346، شهر تهران، دانشجوي رشته دامپروري دانشگاه ايلام بود، که در تاريخ 1367/2/1 در دارخوين، به شهادت رسيد  و در  قطعه 40 رديف 76 مزار گلزار شهداي شهر  تهران به خاک سپرده شد.

روحش شاد و يادش گرامي