امکان حضور پرسنل شرکتی دانشگاه در کارگاه‎ها و دوره‎های کوتاه مدت آموزشی فراهم گردید

در راستاي توانمندسازي پرسنل شرکتي با پيگيري­ هاي صورت گرفته، امکان حضور پرسنل شرکتي دانشگاه در دورههاي کوتاه مدت آموزشي فراهم گرديد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر محمد سلاورزي مدير برنامه، بودجه، تحول اداري و بهرهوري دانشگاه با اعلام اين خبر، بيان داشت: با توجه درخواستهاي مکرر پرسنل شرکتي دانشگاه مبني بر حضور در کارگاهها و دورههاي آموزشي کوتاه مدت که توسط اين مديريت انجام ميشود، با پيگيريهاي صورت گرفته و استعلام از دفتر حقوقي و با موافقت مسئولين محترم دانشگاه، من بعد اين عزيزان (پرسنل شرکتي دانشگاه) نيز همانند ساير همکاران ميتوانند در دورهها و کارگاههاي آموزشي شرکت نموده و گواهي مربوطه را دريافت نمايند.

دکتر سلاورزي زاده خاطرنشان کرد: اين اقدام در راستاي توانمندسازي پرسنل شرکتي و افزايش اثربخشي و کارآيي در دستيابي به اهداف و برنامههاي دانشگاه صورت گرفته است.