کانون‎های فرهنگی و هنری دانشگاه ایلام موفق به کسب چهار عنوان کشوری گردیدند

کانونهاي فرهنگي و هنري دانشگاه ايلام در جشنوارههاي کشوري موفق به کسب چهار مقام کشوري گرديدند.

به گزارش روابط عمومي، دکتر محمدرضا شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ايلام با اعلام اين خبر، بيان نمود: هفتمين جشنواره ملي رويش ويژه دستاوردها و توانمندي‌هاي کانون‌هاي فرهنگي، هنري، ديني و اجتماعي سراسر کشور با حضور 1281 کانون از 137 دانشگاه کشور به ميزباني دانشگاه تربيت مدرس و با هدف رونق بيشتر کانون‌هاي دانشجويي در دانشگاه‌ها برگزار گرديد که در مجموع کانونهاي فرهنگي و هنري دانشگاه ايلام موفق به کسب چهار عنوان گرديدند.

دکتر شيرخاني، افزود: در اين جشنواره که 17 کانون فرهنگي و هنري دانشگاه ايلام در بخشهاي مختلف شرکت نموده بودند، در پايان و بر اساس رأي هيأت داوارن کانون نماز و مناسبت­ها، کانون مهدويت و تئاتر خياباني حائز رتبه برگزيده جشنواره شدند.

معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه، اضافه کرد: همچنين آيين اختتاميه يازدهمين جشنواره سراسري نشريات دانشجويي تيتر 11 به ميزباني باشگاه دانشجويان دانشگاه تهران و با هدف معرفي نويسندگان و نشريات برتر يازدهمين جشنواره نشريات دانشجويي و نتايج بخش‌هاي مجازي، توالي انتشار، اتحاديه‌ها و بخش برتر جشنواره در تاريخ چهارم شهريورماه و با حضور 28249 اثر ارسالي به دبيرخانه اين جشنواره از سراسر کشور برگزار شد که در بخش نشريه­ هاي صوتي اين جشنواره، پادکست صوتي کانون پژواک دانشگاه ايلام موفق به کسب عنوان رتبه دوم گرديد.

دکتر شيرخاني در پايان ضمن تبريک اين موفقيت­ها به جامعه دانشگاهي استان ايلام و تقدير از کارشناسان بخش‎هاي فرهنگي و هنري و نشريات دانشجويي، گفت: حمايت مادي و معنوي از فعاليت­هاي دانشجويي در زمينههاي علمي، فرهنگي، هنري و سياسي را جزء وظايف اين معاونت ميدانيم و تلاش مي­شود با برنامه­ريزي و نشست‌هاي مشورتي با فعالين فرهنگي دانشگاه و کيفيسازي بيشتر فعاليتهاي دانشجويي اين موفقيت­ها را افزايش دهيم.