اطلاعیه اعطای جوایز تحصیلی بنیاد ملی نخبگان به دانشجویان برتر استان ایلام

به اطلاع دانشجويان عزيز مي‌رساند بنياد ملي نخبگان بر اساس آيين‌نامه "پشتيباني از فعاليت‌هاي علمي و فرهنگي دانشجويان مستعد تحصيلي کشور" در سال تحصيلي 99-1398 اعتبارها و تسهيلاتي را به دانشجويان مستعد دانشگاه‌ها و مراکز آموزش‌عالي کشور اعطا مي‌کند.

ثبت نام دانشجويان فعلي دانشگاه‌ها، از پنجم تير ماه تا تاريخ 15 مردادماه و دانشجويان نو ورود، در مهر ماه سال جاري خواهد بود.

دانشجويان متقاضي بهره‌مندي از اين پشتيباني‌ها، لازم است اطلاعات خود را در سامانه اطلاعاتي بنياد به نشاني: sina.bmn.ir، بارگذاري و سپس گزينه «درخواست بررسي پرونده براي بهره‌مندي از پشتيباني‌هاي دانشجويي» را در بخش «ثبت درخواست‌هاي» سامانه انتخاب کنند.

تلفن تماس: 08432242000

وبگاه بنياد: ilam.bmn.ir