آیین جشن فارغ‎التحصیلی 292 دانشجوی دانشگاه ایلام پنجم تیرماه برگزار می‎گردد

آيين جشن فارغ التحصيلي 292 دانشجو دانشگاه ايلام عصر روز چهارشنبه پنجم تيرماه در محل سالن آيت اله حيدري برگزار ميگردد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر محمدرضا شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه با اعلام اين خبر، بيان داشت: بعد از فراخوان ثبت نام جشن فارغالتحصيلي دانشجويان دانشگاه ايلام در تمام مقاطع تحصيلي، به مدت 20 روز ثبت نام بعمل آمد که در نهايت تعداد 292 نفر ثبت نام کردند.

دکتر شيرخاني، افزود: از اين تعداد به تفکيک؛ 62 دانشجو از دانشکده کشاورزي، 86 تن از دانشکده ادبيات و علوم انساني، 60 تن از دانشکده فني و مهندسي، 45 تن از دانشکده علوم پايه، 36 تن از دانشکده پيرادامپزشکي و 3 تن مربوط به دانشکده الهيات و معارف اسلامي ميباشند.

معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه، يادآور شد: در اين مراسم همچنين از 75 تن از دانشجويان فعال فرهنگي که در مدت تحصيل در تشکلهاي دانشجويي، انجمنهاي علمي و کانونهاي فرهنگي و هنري فعال بودهاند با اهداي لوح و هديه تجليل بعمل خواهد آمد.

دکتر شيرخاني، خاطر نشان کرد: دانشجويان براي تحويل لباس مخصوص جشن، ميتوانند از روز سهشنبه 1398/04/04 با ارئه کارت شناسايي معتبر به دفتر کارشناسان معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه مراجعه نمايند.

عضو شوراي فرهنگي دانشگاه، يادآور شد: آيين جشن فارغالتحصيلي دانشجويان دانشگاه ايلام رأس ساعت 18 عصر روز چهارشنبه 1398/04/05 در محل سالن آيتاله حيدري با حضور رياست محترم دانشگاه، معاونين، روسا و معاونين آموزشي دانشکدهها، مديران گروه، اساتيد، دانشجويان و خانوادههاي آنان برگزار ميگردد.