آیین جشن فارغ‎التحصیلی دانشجویان دانشگاه ایلام برگزار گردید

آيين جشن فارغ‎التحصيلي دانشجويان دانشگاه ايلام برگزار گرديد

آيين جشن فارغ التحصيلي 292 دانشجو و تجليل از 75 دانشجوي فعال فرهنگي دانشگاه ايلام برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، آيين جشن فارغالتحصيلي 292 دانشجوي دانشگاه ايلام و تجليل از 75 دانشجوي فعال فرهنگي با حضور دکتر علياکبري رئيس دانشگاه، حجت الاسلام دکتر غياثي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، دکتر شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي، دکتر عدالتي معاون دانشجويي، دکتر اماميپور مدير امور فرهنگي، آقاي فتاحي رئيس اداره روابط عمومي، جمع زيادي از دانشجويان و خانوادههاي آنان عصر روز چهارشنبه 1398/04/05 در محل سالن آيت اله حيدري برگزار گرديد.

در اين مراسم دکتر علياکبري رئيس دانشگاه با ابراز خرسندي از شور و نشاط حاکم بر اين مراسم و با تقدير از زحمات تمامي دانشجويان به جهت فعاليت در عرصههاي مختلف و بخصوص در عرصه فرهنگي، بيان کرد: مديريت دانشگاه ايلام علاوه بر اعتماد به دانشجويان و واگذاري اجراي برنامهها به آنان، فضا را باز کرد تا دانشجويان با فراغ بال به فعاليت بپردارند و خوشبختانه دانشجويان دانشگاه ايلام ثابت کردند که ظرفيت لازم براي استفاده از اين فضاي باز را دارند.

دکتر علياکبري، با اشاره به روند مطلوب توسعه دانشگاه در پنج سال اخير، اظهار داشت: به همت همکاران اينجانب و همکاري دانشجويان عزيز روند توسعه دانشگاه در پنج سال گذشته شتاب گرفت و هم اکنون بستر لازم براي توسعه بيشتر دانشگاه آماده است.

در ادامه حجتالاسلام دکتر غياثي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه  تأکيد کرد بعد از بستن دفتر آموزش در دانشگاه، دفتر زندگي براي دانشجويان عزيز گشوده ميشود که دفتر واقعيتهاست و کساني در اين عرصه موفقيت بيشتري کسب خواهند کرد که از  فرصتهاي دوران تحصيل به خوبي استفاده کرده باشند.

در اين مراسم دکتر شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه با اشاره به فعاليتهاي دانشجويان فعال فرهنگي و درخشش آنان در سطح ملي و منطقهاي از زحمالت آنان تقدير کرد و براي تمامي دانشجويان فارغ التحصيل آرزوي موفقيت نمود.