کارشناس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه ایلام موفق به اختراع پماد حاصل از عصاره هیدروالکلی گیاهی گردید

بعد از هفت سال تلاش، آقاي رضا هوشمندفر کارشناس آزمايشگاه مرکزي دانشگاه ايلام موفق به اختراع و ثبت «پماد حاصل از  عصاره هيدروالکلي گياهي» گرديد

به گزارش روابط عمومي، آقاي رضا هوشمندفر کارشناس آزمايشگاه مرکزي دانشگاه ايلام در اين زمينه، گفت: شيوع ديابت در ايران در بين افراد بالغ 11 درصد و در خاورميانه 14 درصد است که  آمار مربوط به ايران بسيار نگران‌کننده است.

وي افزود: بر طبق آمار در سال 1396 بالغ بر 12 درصد جمعيت بالاي 18 سال کشور به ديابت مبتلا بودهاند که در اين ميان زنان بيش از مردان مستعد ابتلا به اين بيماري مي باشند.

آقاي هوشمندفر، اضافه کرد: با توجه به تمام مشکلاتي که در اين زمينه وجود دارد و با عنايت به سال رونق توليد ملي، بر آن شديم تا در زمينه ترميم زخمهاي ديابت که هزينههاي درماني سرسامآوري را بر مردم و جامعه پزشکي تحميل ميکند و منجر به قطع عضو در افراد ديابتي ميگردد، با استفاده از گياهان دارويي بومي منطقه پماد حاصل از  عصاره هيدروالکلي گياه بدون هيچگونه استفاده از آنتي بيوتيک يا ترکيبات شيميايي ثبت اختراع گرديد.

کارشناس آزمايشگاه مرکزي دانشگاه ايلام، تأکيد کرد: اين پماد داراي اثرات معجزه آسا و غيرقابل مقايسه با داروهاي رايج در اي زمينه ميباشند، لذا نتيجه 7 سال تحقيق و پژوهش موفقيت در ثبت اين دارو ميباشد که اميدواريم با کسب مجوز از وزارت بهداشت بتوانيم آن را وارد چرخه دارويي کشور نماييم.

گواهي ثبت اختراع