نشست هماهنگی مسئولان برگزاری کنکور سراسری در دانشگاه ایلام برگزار گردید

نشست هماهنگي مسئولان برگزاري کنکور سراسري در دانشگاه ايلام برگزار گرديد

نشست هماهنگي و توجيهي مسئولان، رابطين و مراقبين کنکور سراسري با حضور دکتر نعمتي معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، در اين نشست دکتر نعمتي معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه و نماينده تام الاختيار سازمان سنجش در استان ايلام با بيان اينکه کنکور سراسري براي داوطلبان و خانوادههاي آنان داراي اهميت زيادي است، بيان کرد: کنکور بايد در محيطي آرام برگزار شود و برقراري نظم و آرامش سرلوحه امور قرار گيرد و عوامل اجرايي کنکور نسبت به انجام وظايف محوله اهتمام جدي داشته باشند.

دکتر نعمتي از مسئولين حوزهها خواست تمام نکات لازم براي ايجاد يک فضاي آرامشبخش براي شرکت کنندگان در اين رويداد ملي رعايت شود .

در اين جلسه ملزومات کنکور شامل دفترچه راهنماي اصول و سازمان اجرايي آزمون سراسري سال 98 و توضيحات لازم در خصوص نحوهي برگزاري و اجرا و توصيههاي مراقبتي و حفاظتي به اعضاء شرکت کننده ابلاغ شد .

بنا بر اين گزارش در اين جلسه توجيهي شرح وظايف عوامل، شامل محافظت آزمون، روساي حوزه و مراقبين و رابطين و ساعت دريافت سوالات آزمون از حوزه اصلي به اطلاع شرکت کنندگان رسيد .