بخشی از آزمون سراسری 1398 در دانشگاه ایلام برگزار گردید

بخشي از آزمون سراسري 1398 در دانشگاه ايلام برگزار گرديد

بخشي از آزمون سراسري 1398 با حضور 5313 داوطلب در روزهاي پنج شنبه و جمعه 13 و 14 تيرماه در دانشگاه ايلام برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، براساس برنامه زمانبندي، آزمون گروه‌هاي آزمايشي علوم رياضي و فني با حضور  661 داوطلب شامل 183 داوطلب زن و 478 داوطلب مرد و گروه علوم انساني با حضور 1006داوطلب، شامل 640 داوطلب زن و 366  داوطلب مرد صبح روز پنج شنبه 1398/04/13 و آزمون گروه هنر نيز با حضور 299 داوطلب، شامل 193 داوطلب زن و  106 داوطلب مرد عصر همانروز در دانشگاه ايلام برگزار گرديد.

بنا به يان گزارش، همچنين آزمون گروه آزمايشي علوم تجربي با حضور 2500 داوطلب، شامل 1300 داوطلب زن و 1220 داوطلب مرد صبح روز جمعه 1398/04/14 و آزمون گروه آزمايشي زبان‌هاي خارجي با حضور 741 داوطلب، شامل 479 داوطلب مرد و 262 داوطلب  زن عصر همانروز در دانشگاه ايلام برگزار گرديد.

اين گزارش ميافزايد: صبح روز جمعه 1398/04/14 همزمان با آزمون گروه آزمايشي علوم تجربي در دانشگاه ايلام، آقاي سليماني دشتکي استاندار ايلام، دکتر نوذري معاون سياسي، دکتر کمالوند مديرکل سياسي استانداري و آقاي گراوند فرماندار ايلام از روند برگزاري آزمون در دانشگاه ايلام بازديد بعمل آوردند.

در اين بازديد که دکتر علياکبري رئيس دانشگاه و دکتر نعمتي معاون آموزش و تحصيلات تکميلي و نمانيده تام الاختيار سازمان سنجش حضور داشتند، استاندار ايلام برتحصيل براساس نياز بازار کار تأکيد کرد و گفت: روند خصوصيسازي به عنوان يک ضرورت راهي جز تکيه تحصيل کردگان به بازار کار غير دولتي نميگذارد.

استاندار ايلام، افزود: در گذشته رقابت بسيار سخت بود و تعداد پذيرفته شدگان (حداکثر 10 درصد) باتوجه به کمبود زيرساخت‌هاي آن زمان بسيار کم بود.

وي به تفاوت کنکور دهه 50 و 60 با امروز پرداخت و افزود: ظرفيت پذيرش در آن زمان نسبت به اکنون بسيار کمتر بود و اين موضوع باعث شده بود که در آن زمان استرس آزمون بيشتر باشد.

استاندار ايلام در ادامه با اشاره به لزوم تغيير نگرش کسب علم براي شغل دولتي، تصريح کرد: با توجه به سياستگذاري‌هاي موجود، دولت بايست به سمت خصوصيسازي برود و از حجم خود بکاهد و اين روند عملاً ايجاد شغل دولتي براي همه را غير ممکن مي‌کند.