رشته مهندسی زیست فناوری (بیوتکنولوژی) در دانشگاه ایلام دایر گردید

با موافقت شوراي گسترش آموزش عالي وزارت علوم: رشته مهندسي زيست فناوري (بيوتکنولوژي) در دانشگاه ايلام داير و اولين دوره پذيرش دانشجو در اين رشته در مهرماه سال جاري انجام خواهد گرفت.

به گزارش روابط عمومي، دکتر علي‎اکبري رئيس دانشگاه ايلام با اعلام اين خبر، بيان داشت: با توجه حضور اعضاي هيأت علمي جوان و پرتلاش و وجود آزمايشگاه‎ها و زيرساخت‎هاي لازم و در راستاي سياست راهبردي دانشگاه ايلام در راه‎اندازي و توسعه رشته‎هاي ميان رشته‎اي و کاربردي، با رايزني‎ها و پي گيري‎هاي بعمل آمده، شوراي گسترش آموزش عالي وزارت علوم با راه‎اندازي رشته کارشناسي زيست فناوري در دانشگاه ايلام موافقت بعمل آورد و اولين دوره پذيرش دانشجو در اين رشته هم اول مهر ماه سال جاري انجام خواهد گرفت.

دکتر علي‎اکبري در توضيح اهداف راه‎اندازي اين رشته، اظهار کرد: رشته‌ بيوتكنولوژي‌ يك‌ رشته‌ كاربردي‌ و ميان‌ رشته‌اي‌ علوم‌ پايه، کشاورزي و مهندسي است‌ كه‌ قلمرو آن‌ حداقل‌ 33 حوزه‌ تخصصي‌ علوم‌ بعضاً با قدمت زياد از جمله زيست شناسي و بويژه زيست شناسي مولکولي، بيوشيمي، ميکروبيولوژي، ژنتيک، علوم گياهي، علوم جانوري و ساير علوم منجمله شيمي، مهندسي شيمي، مهندسي بيوشيمي، داروسازي، کامپيوتر و ... را در برمي‌گيرد و هدف آن پرورش دانش آموختگان آشنا به کاربرد علوم زيستي در فرآيندهاي مختلف مي‎باشد.

رئيس دانشگاه درباره اهميت اين رشته، بيان داشت: گستردگي کاربرد زيست فناوري در قرن بيست و يک به حدي است که محيط زيست، اقتصاد، کشاورزي، بهداشت، درمان، تغذيه، صنعت و ساير جنبه‎هاي زندگي بشر را تحت تأثير شگرف خود قرار خواهد داد، به همين دليل دانشمندان قرن بيست و يک را قرن زيست فناوري نامگذاري کرده‎اند.

دکتر علي‎اکبري درباره شرايط تحصيل در اين رشته، گفت: داوطلبان گروه‌هاي آزمايشي علوم تجربي و رياضي فيريک مي‌توانند در اين رشته ادامه تحصيل دهند، چرا که بعضي از گرايش‎هاي اين رشته به علوم پزشکي و بعضي ديگر از گرايش‎ها به رشته‎هاي مهندسي مربوط مي‎شود.

رئيس دانشگاه درباره روند ادامه تحصيل در اين رشته، بيان کرد: فارغ التحصيلان اين رشته مي‎توانند در يکي از گرايش‎هاي‌ زيست فناوري ميكروبي‌، زيست فناوري ‌ پزشكي‌، زيست فناوري ‌ محيطي‌ و دريايي‌، زيست فناوري مولكولي‌، نانو زيست فناوري و بيوتكنولوژي‌ كشاورزي‌ (گياهي‌) ادامه تحصيل دهند.