نایب قهرمانی دانشجویان دختر دانشگاه ایلام در رشته بومی محلی (هفت سنگ مهارتی) در المپیاد ورزشی‎های همگانی دانشجویان

نايب قهرماني دانشجويان دختر دانشگاه ايلام در رشته بومي محلي (هفت سنگ مهارتي) در  المپياد ورزشي‎هاي همگاني دانشجويان

تيم دانشجويان دختر دانشگاه ايلام در رشته بومي محلي (هفت سنگ مهارتي) در چهارمين المپياد ورزشيهاي همگاني دانشجويان دختر سراسر کشور موفق به کسب عنوان نايب قهرماني گرديد.

به گزارش روابط عمومي، در چهارمين المپياد ورزشي هاي همگاني دانشجويان دختر دانشگاهها و موسسات آموزش عالي سراسر کشور که از 26 الي 29 تيرماه با شرکت 44 تيم در دانشگاه الزهرا برگزار گرديد، در رشته بومي محلي (هفت سنگ مهارتي) تيم دانشجويان دانشگاه ايلام متشکل از خانمها مريم زريني و معصومه صحرايي موفق به کسب عنوان نايب قهرماني شدند.

بنا به اين گزارش، خانم دکتر فاطمه آزرم مربي و سرپرست اين تيم را عهده دار بود.