استمرار برنامه‎های توسعه دانشگاه ایلام علیرغم مشکلات حاد مالی سال جاری

عليرغم وجود مشکلات و محدويتهاي حاد مالي در سال جاري، برنامههاي توسعه دانشگاه ايلام کماکان در حال اجرا ميباشند.

به گزارش روابط عمومي، دکتر محمد علياکبري رئيس دانشگاه ايلام با اعلام اين خبر، بيان داشت: در تابستان سال جاري دو سراي دانشجويي شهيد مطهري و شهيد ورمزيار از محل کمکهاي صندوق رفاه دانشجويان با اعتباري معادل 10 ميليارد ريال بصورت اساسي در حال تعمير ميباشند.

دکتر علي‎اکبري، افزود: همچنين از محل همين اعتبارات تعمير و تجهيز، سيستم گرمايش دانشکده‎هاي ادبيات و علوم انساني و علوم پايه با اعتباري معادل شش ميليارد ريال بطور کامل بهسازي مي‎گردد و با تخصيص پنج ميليارد ريال بوستان مرکزي بلوط دانشگاه از پيشرفت نسبي برخوردار خواهد شد.

رئيس دانشگاه، اضافه کرد: کار احداث زمين چمن مصنوعي دانشگاه با سرعت مناسب به پيش ميرود و قصد داريم فعاليتهاي عمراني و بهسازي پرديس سراهاي دانشجويي خواهران تا قبل از آغاز سال تحصيلي جديد تکميل و آماده افتتاح گردد.

دکتر علي‎اکبري، خاطرنشان کرد: همچنين قصد داريم که فاز اول حصار کشي و سردر دانشگاه را در سال جاري کلنگ زني نماييم.

رئيس دانشگاه در مورد اختصاص اعتبارات استاني به طرح‎هاي عمراني دانشگاه، گفت: با دستور استاندار محترم ايلام براي سه پروژه عمراني کلان دانشگاه ايلام شامل پروژه ساختمان دانشکده علوم پايه، توسعه دانشکده ادبيات و علوم انساني و بازسازي خوابگاه دانشجويي اعتبارات خوبي پيش بيني شده است که با تخصيص سازمان مديريت پيشرفت متناسب صورت خواهد گرفت.

دکتر علي‎اکبري در بخش ديگر سخنان خود از موافقت دفتر گسترش آموزش عالي وزارت علوم با ايجاد چهار رشته جديد مهندسي زيست فناوري (بيوتکنولوژي)، مهندسي نفت، کارشناسي ارشد مطالعات عراق و کارشناسي تاريخ در دانشگاه ايلام خبر داد و اظهار اميدواري کرد که پذيرش دانشجو در اين رشته‎ها در مهرماه سال جاري انجام گيرد.

رئيس دانشگاه ايجاد اين رشتهها را در راستاي نقشه راه توسعه استان، مزيت نسبي منطقه در حوزه نفت و گاز و گياهان دارويي، برنامه دانشگاه ايلام براي تبديل شدن به قطب علمي تعامل با عراق و ضرورت شناسايي و معرفي پيشينه غني تاريخي استان ايلام اعلام نمود.

دکتر علي اکبري در پايان اظهار داشت: دولت عليرغم تحمل شديدترين شرايط بحران مالي و تحريم ميکوشد که چرخه خدمت متوقف نگردد و ملت هم به درستي از دلايل مشکلات و کمبودها آگاه است و از مکنونات قلبي رقباي دولت نيز آگاه ميباشد.

رئيس دانشگاه ايلام، تاکيد کرد: وضع موجود نمي تواند بهانه اي براي موج سواري رقباي شکست خورده دولت باشد و تخريب دولت تعبيري جز خودزني نمي تواند داشته باشد.