دومین سیستم سنتر پیوست در مزرعه آموزشی و پژوهشی مهران نصب گردید

دومين سيستم سنتر پيوست در مزرعه آموزشي و پژوهشي مهران نصب گرديد

در ادامه تجهيز مزرعه آموزشي و پژوهشي مهران به سيستمهاي نوين آبياري، دومين سيستم سنتر پيوست در اين مزرعه نصب گرديد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر رستمينيا رئيس دانشکده کشاورزي با اعلام اين خبر، اظهار داشت: بزرگترين واحد کشاورزي دانشگاه در دشت محسن آباد شهرستان مهران با عنوان «مزرعه آموزشي و پژوهشي مهران» به مساحت 360 هکتار وجود دارد که داراي 7 حلقه چاه عميق و نيمه عميق است، حدود 90 هکتار زمين مجهز به سيستم آبياري کلاسيک ثابت، 200 هکتار تحت سيستم آبياري جديد و 30 هکتار تأسيسات، راه، فضاي سبز و ساختمان (مجتمع دامپروري ، سوله400 و 600  متر مربعي و ساختمانهاي اداري و مهمانسرا) ميباشد.

رئيس دانشکده کشاورزي در مورد برداشت محصولات کشاورزي در سال جاري در اين مزرعه، گفت: در سال زراعي جاري حدود 21 تن جو، 170 جوال کاه، 171 بسته کُلش و 1220 بسته يونجه  از اين مزرعه برداشت شد که در اينجا لازم ميدانم از تلاشهاي مهندس حسين محمدي سرپرست مزرعه و مجموعه همکاران و کارگران آن کمال تقدير و تشکر را داشته باشم.

دکتر رستمينيا، درباره فرآيند تجهيز مزرعه به سيستم هاي نوين آبيار، بيان کرد: در ادامه اين فرآيند دومين سيستم سنتر پيوست به طول 160 متر نصب گرديد که با هر دور چرخش به ميزان 12 هکتار زمين را آبياري ميکند.