تمدید حکم مدیریت دکتر فاضل پوراحمد در سمت مدیر گروه آموزشی بافت‎شناسی و میکروب‎شناسی

حکم مديريت دکتر فاضل پوراحمد در سمت مدير گروه آموزشي  بافتشناسي و ميکروبشناسي به مدت دو سال تمديد گرديد.

به گزارش روابط عمومي، طي حکمي از سوي دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه، حکم مديريت دکتر فاضل پوراحمد در سمت مدير گروه آموزشي بافتشناسي و ميکروبشناسي از تاريخ 1397/08/29 با حفظ مسئوليت­‌هاي آموزشي و پژوهشي و سِمَت رياست دانشکده پيرادامپزشکي، به مدت دو سال تمديد گرديد

رئيس دانشگاه در اين حکم خواستار ارتقاءِ بيش از پيش سطح کيفي شاخص‌هاي خدمات گروه و تلاش براي تحقق رسالت دانشگاه در قانون‌مداري، پاسخگويي، مأموريت‌گرايي، اخلاق‌مداري و خلاقيت شده است.