بازارچه تولیدات دانشجویی (چرتکه) در دانشگاه ایلام افتتاح شد

بازارچه توليدات دانشجويي (چرتکه) در دانشگاه ايلام افتتاح شد

طي مراسمي صبح امروز، بازارچه توليدات دانشجويي (چرتکه) در دانشگاه ايلام افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومي، بازارچه توليدات دانشجويي (چرتکه) با حضور خانم دکتر طهماسبي مديرکل اجتماعي استانداري، دکتر شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي، دکترمهدي زاده معاون پژوهش و فناوري، دکتر رضازاده مشاور رئيس و مدير حوزه رياست و جمع زيادي از دانشجويان صبح امروز در دانشگاه ايلام افتتاح گرديد.

بنا به اين گزارش، بازارچه توليدات دانشجويي (چرتکه)  با حمايت معاونت فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم و شوراي اجتماعي وزارت کشور و با هدف پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي و براي فرهنگ سازي پايدار، از طريق توسعه و تقويت کارآفريني و با تأکيد بر توسعه کسب و کار و اشتغال دانشجويان از تاريخ 11 اسفند 1397 لغايت 17 اسفند 1397 به مدت 7 روز در نمايشگاهي که بازديد و خريد از آن براي عموم مردم آزاد مي­باشد، به ميزباني دانشگاه ايلام برگزار ميگردد.

اين گزارش مي افزايد:  در اين بازارچه دانشجويان دانشگاه­ها و مراکز آموزش عالي استان ايلام در تمامي مقاطع تحصيلي  محصولات و دستاوردهاي خود را در زمينه­ هاي صنايع دستي (مصنوعات فلزي، سفالي، سنگي، شيشه اي، چوبي، پارچه اي، فرش و گليم، گبه، تذهيب، نگارگري و...)، گردشگري (معرفي مراکز گردشگري، محصولات و سوغات استان)، هنرهاي تجسمي (خوشنويسي، حجم، نقاشي و...)، پوشش ايراني اسلامي، سوغات و خوراکي­هاي محلي، نرم افزارهاي کاربردي، تعميرات موبايل و کامپيوتر، محصولات کشاورزي شامل( محصولات گلخانه اي، پرورش گل و گياه و... )، تست سلامت (رايگان)  و... عرضه مي نمايند.

شايان ذکر است در اين نمايشگاه برنامه هاي جانبي شامل: تئاتر خياباني و اجراي زنده موسيقي دانشجويي برگزار مي گردد.