نشست رئیس دانشگاه و شورای صنفی دانشجویان برگزار گردید

نشست رئيس دانشگاه و شوراي صنفي دانشجويان برگزار گرديد

با آغاز به کار دور جديد فعاليت شوراي صنفي دانشجويان، نشست رئيس دانشگاه و دبير و اعضاي شوراي صنفي برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، نشست رئيس دانشگاه و شوراي صنفي دانشجويان با حضور دکتر عدالتي معاون دانشجويي، دکتر رضازاده مشاور رئيس و مدير حوزه رياست، دکتر ميراب بالو سرپرست امور دانشجويي و دبير و اعضاي شوراي صنفي در محل سالن جلسات حوزه رياست برگزار گرديد.

در اين نشست، دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه با ابراز خرسندي از فعاليت مطلوب و پي گيري هاي شوراي صنفي دانشجويان و با تأکيد بر اينکه  در دانشگاه ايلام همه دانشگاهيان حق دارند بر اتاق شيشهاي مديريت دانشگاه نظارت کنند و ما از پي گيري ها و مطالبات دانشجويان استقبال مي کنيم،  تأکيد کرد دانشگاه ايلام در مسير توسعه و پيشرفت قرار دارد و هر چند مشکلاتي هم وجود دارد که تمام سعي ما بر اين است که در کوتاه ترين زمان و با کم ترين هزينه اين مشکلات و مسائل را مرتفع نمائيم.

در اين نشست آقاي سينا حشمتي دبير شوراي صنفي دانشجويان ضمن تشکر و قدرداني از دکتر علي اکبري و کميته نظارت و اجرايي در روند برگزاري انتخابات شوراي صنفي، شوراي صنفي را نهادي براي افزايش مشارکت دانشجويان در تصميم گيري ها و برنامه ريزي هاي دانشگاه عنوان کرد که مي تواند پل ارتباطي مناسبي مابين دانشجويان و مديريت دانشگاه باشد.

در ادامه اعضاي شوراي صنفي به بيان ديدگاه ها، نظرات، پيشنهادات و انتقادات مورد نظر خود پرداختند که اهم مسائل حول محورهايي شامل: مسائل مربوط به سراهاي دانشجويي، اياب و ذهاب، توسعه امکانات ورزشي، مسائل آموزشي، تغذيه و مسائل مربوط به سلف سرويس هاي دانشجويي و اينترنت مطرح گرديد.