جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) در دانشگاه برگزار گردید

جشن ميلاد حضرت فاطمه زهرا (س) در دانشگاه برگزار گرديد

جشن ميلاد حضرت فاطمه زهرا(س) با حضور جمع کثيري از دانشجويان در دانشگاه برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، ويژه برنامه جشن ميلاد حضرت فاطمه زهرا (س) با حضور دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه، حجت الاسلام غياثي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم در دانشگاه، خانم دکتر پيرزادنيا مشاور رئيس دانشگاه در امور بانوان، دکتر امامي پور مدير امور فرهنگي، دکتر ميراب بالو سرپرست امور دانشجويي، جمعي از کارکنان به همراه خانواده هايشان و جمع کثيري از دانشجويان شب گذشته در محل سالن آيت اله حيدري برگزار گرديد.

در اين مراسم دکتر علي اکبري با تبريک خجسته ميلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و تبرک روز زن به زنان ايران زمين و بخصوص بانوان دانشگاه ايلام، اين مراسم را تجلي ارادت دانشگاهيان نسبت به کوثر آل محمد صل لله عليه و آله و سلم  و مادر ائمه عنوان نمود و تأکيد کرد: بواسطه تلاش همه دانشگاهيان و بخصوص بانوان، جايگاه دانشگاه ايلام در سطح کشور ارتقاء يافته است.

دکتر علي اکبري، يادآور شد: دانشگاه ايلام هفته گذشته ميزبان هيات نظارت و ارزيابي وزارت عتف به رياست مشاور محترم وزير محترم علوم براي ارزيابي برنامه ها و عملکرد چهار ساله گذشته دانشگاه بود،  که بعد از رايزني با اعضاي هيأت مميزه، شوراي دانشگاه، نهاد هاي مرتبط و شخصيت هاي مختلف، اين هيأت از روند رو به رشد و توسعه متوازن  دانشگاه ايلام ابراز رضايت نمودند و در نظر سنجي که انجام گرفت همگي به روند توسعه مطلوب دانشگاه معترف بودند.