قهرمانی تیم والیبال کارکنان دانشگاه ایلام در مسابقات کارکنان منطقه پنج کشور

قهرماني تيم واليبال کارکنان دانشگاه ايلام در مسابقات کارکنان منطقه پنج کشور

تيم واليبال کارکنان دانشگاه ايلام در مسابقات  منطقه پنج کشور به مقام قهرماني دست يافت و  به مسابقات کشوري  راه يافت.

به گزارش روابط عمومي، در جريان مسابقات قهرماني واليبال کارکنان دانشگاه هاي منطقه پنج کشور که با حضور چهار تيم و بصورت دوره اي  و به ميزباني دانشگاه ايلام برگزار شد، تيم دانشگاه ايلام با غلبه ي دو بر صفر بر تيم هاي دانشگاه هاي رازي کرمانشاه، آيت الله بروجردي و لرستان با مربيگري بهنام سليمان نژادموفق به کسب عنوان قهرماني شد و به مسابقات کشوري راه يافت.

دکتر مصطفي نعمتي، قدرت شکوهنده، جهانبخش خوراني، غفار صالحي، احسان سهيلي، جمال جعفري، ياسر سليماني، طاهر شکروندي، بهرام قنبري، شمس الله رحيمي، عليرضا خبازي و حسين محمدي اعضاي تيم واليبال کارکنان دانشگاه ايلام در اين دوره از مسابقات بودند.

روابط عمومي دانشگاه اين موفقيت را به اعضاي تيم و همه دانشگاهيان عزيز تبريک عرض مي‎نمايد و براي تيم واليبال کارکنان دانشگاه آرزوي موفقيت هاي بيشتر را در ميادين ورزشي دارد.