دکتر سلاورزی: 45750 نفر ساعت دوره آموزش کوتاه مدت برای کارکنان دانشگاه و سایر ادارات و نهادهای استان برگزار شده است

آموزش دوره هاي کوتاه مدت عمومي و تخصصي در صدر برنامه هاي بهره وري و توسعه مديريت دانشگاه ايلام قرار دارد و تاکنون 45750 نفر ساعت دوره آموزش کوتاه مدت براي کارکنان دانشگاه و ساير ادارات و نهادهاي استان برگزار شده است.

به گزارش روابط عمومي، دکتر محمد سلاورزي سرپرست مديريت برنامه، بودجه، تحول اداري و بهره وري دانشگاه، درباره برگزاري دوره هاي آموزش کوتاه مدت، بيان داشت: در راستاي ايفاي نقش موثر دانشگاه ايلام و با هدف ارتقاء سطح دانش کارکنان و روز آمد نمودن توانمندي کارکنان به منظور افزايش عملکرد و اثربخشي سازماني ، مديريت برنامه، بودجه، تحول و بهره وري دانشگاه تاکنون 13 کارگاه آموزشي کوتاه مدت عمومي و تخصصي يک يا چند روزه را به ميزان 45750 نفر ساعت براي کارکنان دانشگاه ايلام و ساير ادارات و نهادهاي استان برگزار نموده است.

سرپرست مديريت برنامه، بودجه، تحول اداري و بهره وري دانشگاه، افزود: در مجموع 174 ساعت معادل 18302 نفر ساعت اين دوره ها براي کارکنان دانشگاه ايلام و 124 ساعت معادل 27448 نفر ساعت براي کارکنان ادارات و نهادهاي سطح استان بوده است که تاکنون در مجموع 235/188/000 ريال براي دانشگاه ايلام درآمد زايي داشته است.

دکتر سلاورزي حرکت دانشگاه در مسير برنامه راهبردي، برنامه عملياتي و برنامه جامع نيروي انساني براي دستابي به اهداف استراتژ هاي تعيين شده را از مشخصه هاي بارز دانشگاه ايلام عنوان کرد و تأکيد نمود: آموزش دوره هاي کوتاه مدت عمومي و تخصصي به منظور افزايش بهره وري و کارايي در ساختار سازماني دانشگاه ايلام در صدر برنامه هاي بهره وري و توسعه مديريت دانشگاه قرار دارد.

وي همچنين افزود: با توجه به دسترسي دانشگاه ايلام به نيروي انساني کارآمد براي آموزش، اين مديريت آمادگي لازم را براي برگزاري دوره هاي آموزشي کوتاه مدت و ميان مدت براي ادارت و نهادهاي استان دارا مي باشد.

سرپرست مديريت برنامه، بودجه، تحول اداري و بهره وري دانشگاه، در پايان با تقدير از زحمات آقاي محمد حسين عسکري نيا مسئول برگزاري دوره هاي آموزشي کارکنان، ابراز اميدواري کرد در سال آينده روند برگزاري اين دوره هاي توسعه يابد.