حضور دانشگاهیان دانشگاه ایلام در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن

دانشگاهيان دانشگاه ايلام همراه با ساير اقشار مردم انقلابي، متعهد و هميشه در صحنه شهر ايلام در راهپيمايي يوم الله 22 بهمن  حضور يافتند.

به گزارش روابط عمومي، در چهلمين سالروز پيروزي انقلاب شکوهمند اسلامي و همراه با ساير اقشار مردم انقلابي، متعهد و هميشه در صحنه شهر ايلام، حجت الاسلام غياثي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، دکتر شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي، اساتيد، کارکنان و دانشجويان دانشگاه ايلام در راهپيمايي يوم الله 22 بهمن حضور يافتند و با آرمان هاي انقلاب اسلامي تجديد ميثاق نموده و انزجار خود را از استکبار جهاني با شعار هاي «مرگ بر آمريکا»، «مرگ بر اسرائيل»، «مرگ بر آل سعود» و  «تحريم آمريکايي ديگر اثر ندارد» به نمايش گذاشتند.