حضور دانشگاهیان دانشگاه ایلام در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن

دانشگاهیان دانشگاه ایلام همراه با سایر اقشار مردم انقلابی، متعهد و همیشه در صحنه شهر ایلام در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن  حضور یافتند.

به گزارش روابط عمومی، در چهلمین سالروز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و همراه با سایر اقشار مردم انقلابی، متعهد و همیشه در صحنه شهر ایلام، حجت الاسلام غیاثی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر شیرخانی معاون فرهنگی و اجتماعی، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه ایلام در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن حضور یافتند و با آرمان های انقلاب اسلامی تجدید میثاق نموده و انزجار خود را از استکبار جهانی با شعار های «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل»، «مرگ بر آل سعود» و  «تحریم آمریکایی دیگر اثر ندارد» به نمایش گذاشتند.