دعوت دو دانشجوی دانشگاه ایلام به اردوی تیم ملی فوتبال بانوان کشور

دعوت دو دانشجوي دانشگاه ايلام به اردوي تيم ملي فوتبال بانوان کشور

خانم ها کوثر عنبري و حديث بساط شير  دانشجويان کارشناسي دانشگاه ايلام به اردوي تيم ملي فوتبال بانوان کشور دعوت شدند.

به گزارش روابط عمومي، خانم ها کوثر عنبري و حديث بساط شير دانشجويان کارشناسي رشته علوم ورزشي دانشگاه ايلام و عضو تيمهاي فوتبال و فوتسال دانشگاه به جهت شايستگي و درخشش در مسابقات فوتسال دانشگاه هاي سراسر کشور از سوي فدراسيون فوتبال جمهوري اسلامي ايران به اردوي تيم ملي فوتبال بزرگسالان بانوان کشور و برگزاري دو بازي دوستانه با تيم  ملي فوتبال بلاروس دعوت شدند.

خانم کوثر عنبري هافبک راست که علاوه بر پست تخصصي خود قابليت بازي در ساير پست ها را دارد و حديث بساط شير دفاع کناري چپ تيم پالايش گاز ايلام است.
قابليت دوندگي آمادگي جسماني و تکنيک خاص حمل توپ و قابليت گلزني از ويژگي هاي اين دو بازيکن شايسته تيم پالايش گاز ايلام مي باشد.

در چند سال اخير سرمايه گذاري خوبي در حوزه تربيت بدني و ورزش قهرماني دانشجويان دانشگاه انجام گرفته و بدين لحاظ دانشجويان دانشگاه، عنوان هاي مختلفي را در سطح کشور و منطقه کسب کرده اند و از جمله تيم فوتسال دختران دانشگاه در آذر ماه عنوان نايب قهرماني مسابقات فوتسال دختران دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي سراسر کشور را کسب کرد.

روابط عمومي دانشگاه ايلام با کمال خرسندي دعوت اين دو دانشجوي عزيز در سالروز ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و هفته بزرگداشت روز زن و مقام مادر به اردوي تيم ملي فوتبال بانوان کشور را مايه مباهات دانشگاهيان دانشگاه ايلام مي داند و ضمن تبريک و تهنيت به اين عزيزان، برايشان آرزوي موفقيت مي نمايد.

خانم حديث بساط شير

خانم کوثر عنبري