دعوت دو دانشجوی دانشگاه ایلام به اردوی تیم ملی فوتبال بانوان کشور

خانم ها کوثر عنبری و حدیث بساط شیر  دانشجویان کارشناسی دانشگاه ایلام به اردوی تیم ملی فوتبال بانوان کشور دعوت شدند.

به گزارش روابط عمومی، خانم ها کوثر عنبری و حدیث بساط شیر دانشجویان کارشناسی رشته علوم ورزشی دانشگاه ایلام و عضو تیمهای فوتبال و فوتسال دانشگاه به جهت شایستگی و درخشش در مسابقات فوتسال دانشگاه های سراسر کشور از سوی فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران به اردوی تیم ملی فوتبال بزرگسالان بانوان کشور و برگزاری دو بازی دوستانه با تیم  ملی فوتبال بلاروس دعوت شدند.

خانم کوثر عنبری هافبک راست که علاوه بر پست تخصصی خود قابلیت بازی در سایر پست ها را دارد و حدیث بساط شیر دفاع کناری چپ تیم پالایش گاز ایلام است.
قابلیت دوندگی آمادگی جسمانی و تکنیک خاص حمل توپ و قابلیت گلزنی از ویژگی های این دو بازیکن شایسته تیم پالایش گاز ایلام می باشد.

در چند سال اخیر سرمایه گذاری خوبی در حوزه تربیت بدنی و ورزش قهرمانی دانشجویان دانشگاه انجام گرفته و بدین لحاظ دانشجویان دانشگاه، عنوان های مختلفی را در سطح کشور و منطقه کسب کرده اند و از جمله تیم فوتسال دختران دانشگاه در آذر ماه عنوان نایب قهرمانی مسابقات فوتسال دختران دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور را کسب کرد.

روابط عمومی دانشگاه ایلام با کمال خرسندی دعوت این دو دانشجوی عزیز در سالروز ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و هفته بزرگداشت روز زن و مقام مادر به اردوی تیم ملی فوتبال بانوان کشور را مایه مباهات دانشگاهیان دانشگاه ایلام می داند و ضمن تبریک و تهنیت به این عزیزان، برایشان آرزوی موفقیت می نماید.

خانم حدیث بساط شیر

خانم کوثر عنبری