پیام تبریک رئیس دانشکده فنی و مهندسی به مناسبت روز مهندس

پيام تبريک رئيس دانشکده فني و مهندسي به مناسبت روز مهندس

همزمان با فرارسيدن روز مهندس، دکتر مسعود صيدي پيامي به شرح ذيل صادر کرد:

پنجم اسفند ماه خجسته زادروز دانشمند شهير و بزرگ مهندس ايران زمين، خواجه نصيرالدين طوسي به پاس قدرداني از سرمايه هاي تخصصي اين کشور و پيشگامان عمران و آباداني ميهنمان به نام روز مهندس نامگذاري شده است.

فرصت را غنيمت شمرده و اين روز را به تمامي همکارانم در دانشکده فني و مهندسي و به دانشجويان اين دانشکده به عنوان مهندسين آيندهي آينده ساز، شادباش مي گويم. فارغ از تعاريف مرسوم از واژه مهندس، آنرا عجين با سازندگي مي دانم. مهندسين گرانقدر بايد بدانيم که مرکبي به ما عطا شده است  که مي توان سوار بر آن تاخت يا به آن خيش بست و کاشت که انتخاب اول از مخلوق بودن است و انتخاب ديگر از خالق بودن، انتخابي که مي تواند سايه اي از صفت والاي آفريدگارمان باشد و چه لذتي بالاتر از اينکه بداني سازنده اي.

طرب سراي محبت کنون شود معمور

که طاق ابروي يار منش مهندس شد