تشریح برنامه های هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر در دانشگاه ایلام

به مناسبت هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر، شش برنامه متنوع  براي بانوان عضو هيات علمي و کارمند در دانشگاه ايلام برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومي، خانم دکتر مينا پيرزادنيا مشاور رئيس دانشگاه در امور بانوان، در خصوص اهميت اين نامگذاري، بيان داشت: هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر فرصت مغتنمي است براي اينکه جايگاه زنان در جامعه، نقش آنان در توسعه کشور و قدر و منزلت زنان در اسلام مورد بحث و بررسي قرار گيرد که اين امر  يکي از ضروريات جامعه ماست.

خانم دکتر پيرزادنيا، افزود: توجه به بانوان و ارتقاء جايگاه آنان، در چند سال اخير در کانون توجه مديريت دانشگاه ايلام بوده است و خوشبخانه در سه سال اخير چندين تن از بانوان دانشگاه در مديريت هاي مياني مشغول به فعاليت شده اند.

مشاور رئيس دانشگاه در امور بانوان، تأکيد کرد: در بسياري از مسائل مربوط به بانوان و ارتقاء جايگاه آنان، همچون سهيم شدن بانوان در مديريت دانشگاه، اعمال قانون کاهش ساعات کاري بانوان داراي شرايط خاص، مسائل رفاهي (تجهيز و تعمير مهد کودک دانشگاه) و ...، دانشگاه ايلام در چند سال اخير در سطح کشور  جزو دانشگاه هاي پيشتاز بوده است.

خانم دکتر پيرزادنيا، در زمينه برگزاري برنامه هاي هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر در دانشگاه ايلام، اظهار داشت: برنامه ما اين است که با تکيه بر توان بانوان و بهره مندي از قابليت هاي آنان برنامه هاي  مربوطه را اجرا کنيم ودر اين راستا شش برنامه متنوع در هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر در دانشگاه ايلام برگزار مي گردد.

مشاور رئيس دانشگاه در امور بانوان، افزود: امروز برنامه پيامکي کتابخواني ويژه بانوان کارمند برگزار گرديد و در ادامه روز يکشنبه پنجم اسفند مسابقه تيمي داژبال، روز دوشنبه ششم اسفند مسابقه پرتاب حلقه، روز سه شنبه  هفتم اسفند کوهپيمايي بانوان هيات علمي و کارمند دانشگاه از محل سالن تربيت بدني به طرف تفريحگاه منجل و روز چهارشنبه نشست هيات رئيسه دانشگاه با کارکنان زن همراه با اهداء هدايا برگزار خواهد گرديد.

وي اضافه کرد: روز شنبه يازدهم اسفند نشست هيات رئيسه دانشگاه با بانوان عضو هيأت علمي و روز يک شنبه دوازدهم اسفند کارگاه آموزشي ويژه بانوان عضو هيأت علمي و کارمند دانشگاه برگزارخواهد گرديد و در نهايت در خدمت اين عزيزان در اردوي تفريحي  جوانرود در روز پنج شنبه شانزدهم اسفند خواهيم بود.

جدول برنامه هاي هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر در دانشگاه ايلام: