خانم دکتر نازنین نصر اللهی دانشیار دانشگاه ایلام بعنوان داور برجسته چهار ژورنال بین المللی شناخته شد

خانم دکتر نازنين نصر اللهي دانشيار دانشگاه ايلام، به جهت همکاري پيوسته و منظم و داوري هاي برجسته و با کيفيت، بعنوان داور برجسته چهار ژورنال بين المللي شناخته شد.

به گزارش روابط عمومي، خانم دکتر نازنين نصر اللهي دانشيار گروه معماري دانشگاه ايلام بعنوان داور برجسته چهار ژورنال بين الملي به شرح ذيل شناخته شد:

1-ژورنال  Applied Energy  با ايمپکت فکتور 7.90

2-ژورنال  Building and Environment  با ايمپکت فکتور 4.53

3-ژورنال  Sustainable Cities and Society با ايمپکت فکتور 3.07

4-ژورنال  Journal of Cleaner Production با ايمپکت فکتور 5.65

در اين راستا و به جهت همکاري پيوسته و منظم و داوري هاي برجسته و با کيفيت، چهار لوح تقدير بصورت جداگانه از طرف اين مجلات علمي به خانم دکتر نصرالهي اهداء گرديده است.

اين گزارش مي افزايد: ژورنال هاي نام برده شده در گروه مجلات علمي پژوهشي با نمايه ISI بوده و با ضريب تاثير بالا در گروه تخصصي مهندسي انرژي شناخته شده مي باشند و همگي آنها در گروه مجلات علمي نمايه شده با نماد Q1 قرار دارند.

روابط عمومي دانشگاه براي ايشان آرزوي موفقيت دارد.

گواهي هاي اعطا شده به خانم دکتر نصرالهي:

گواهي اول:

گواهي دوم: