تمدید حکم مدیریت دکتر احمد ملابهرامی در سمت معاون پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه

حکم مديريت دکتر احمد ملابهرامي در سمت معاون پشتيباني و منابع انساني دانشگاه به مدت دو سال تمديد گرديد.

به گزارش روابط عمومي، طي حکمي از سوي دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه، حکم مديريت آقاي دکتر احمد ملابهرامي عضو هيأت علمي دانشکده علوم‌ در سمت معاون پشتيباني و منابع انساني دانشگاه به مدت دو سال تمديد گرديد.
  رئيس دانشگاه در اين حکم خواستار اهتمام در ارتقاء سطح کيفي شاخصِ خدمات معاونت پشتيباني و منابع انساني بر اساس اصول مديريت علمي و اخلاق حرفه‌اي با التزام به برنامه استراتژيک دانشگاه (1400-1396) و تلاش براي تحقق رسالت دانشگاه در پيشتازي، قانون‌مداري، پاسخگويي، مأموريت‌گرايي، اخلاق‌مداري، خلاقيت و  کارآفريني شده است.

روابط عمومي دانشگاه براي ايشان آرزوي موفقيت دارد.