بخشی از‌ آزمون‌ ورودی دوره‌های‌ کارشناسی‌ ارشد ناپیوسته‌ سال‌ 1398 استان ایلام در دانشگاه ایلام برگزار گردید

بخشي از‌ آزمون‌ ورودي دوره‌هاي‌ کارشناسي‌ ارشد ناپيوسته‌ سال‌ 1398 استان ايلام در دانشگاه ايلام برگزار گرديد

بخشي از آزمون ورودي دوره‌هاي کارشناسي ارشد سال 1398 استان ايلام در 131 کد رشته امتحاني در روزهاي پنجشنبه و جمعه  23 و 24 خرداد ماه در دانشگاه ايلام برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، در آزمون ورودي دوره‌هاي کارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1398  در استان ايلام، تعداد 7077 داوطلب که از اين تعداد، 3390 نفر زن و 3687 نفر مرد هستند، در چهار حوزه امتحاني در دانشگاه ايلام (سه حوزه) و دانشگاه پيام نور مرکز ايلام در شش گروه آموزشي علوم انساني، علوم پايه، فني و مهندسي، کشاورزي و منابع طبيعي، هنر و دامپزشکي و 131 رشته امتحاني در روزهاي پنج شنبه (صبح و عصر) و جمعه (صبح) 23 و  24 خرداد ماه به منظور پذيرش دانشجو در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي و همچنين دانشگاه آزاد اسلامي به رقابت پرداختند.

بنا به اين گزارش: از اين تعداد، 5527 داوطلب (2680 داوطلب زن و 2847 داوطلب مرد) در  سه حوزه امتحاني دانشکده ادبيات و علوم انساني، دانشکده کشاورزي و دانشکده فني و مهندسي در دانشگاه ايلام و و  1550داوطلب (710 داوطلب زن و 840 داوطلب مرد) در دانشگاه پيام نور مرکز ايلام شرکت کردند.

اين گزارش مي‌افزايد: نتايج اوليه آزمون در دهه دوم تير ماه 98 منتشر مي‌شود و مجازين به انتخاب رشته مي‌توانند نسبت به کدرشته‌هاي امتحاني مجاز اقدام کنند و نتايج نهايي آزمون هم در نيمه دوم شهريور ماه 98 اعلام مي‌گردد.