نشست و گفتگوی علمی «مطالعات اسلامی در آلمان (تحولات اخیر و برخی نظریه‎های جدید)» در دانشگاه ایلام برگزار گردید

نشست و گفتگوي علمي «مطالعات اسلامي در آلمان (تحولات اخير و برخي نظريه‎هاي جديد)» در دانشگاه ايلام برگزار گرديد

با هماهنگي و برنامه ريزي گروه فلسفه و کلام اسلامي، نشست و گفتگوي علمي «مطالعات اسلامي در آلمان (تحولات اخير و برخي نظريههاي جديد)» با سخنراني دکتر شادي برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، نشست و گفتگوي علمي «مطالعات اسلامي در آلمان (تحولات اخير و برخي نظريههاي جديد)» با سخنراني دکتر حيدر شادي پژوهشگر مدرسه عالي فلسفه و الهيات سَنت گِئورکن (در شهر فرانکفوت آلمان)، صبح امروز با حضور دکتر سراج رئيس دانشکده الهيات و معارف اسلامي، دکتر حسن پور مدير گروه فلسفه و کلام اسلامي، اساتيد، دانشجويان و علاقمندان در محل سالن فرزانگان برگزار گرديد.

دکتر حيدر شادي در اين نشست ابتدا توضيحات کلي درباره مطالعات اسلامي در کشور آلمان ارائه کرد و سپس پنج دپارتمان مختلف در اين حوزه شامل: شرق شناسي، مطالعات اسلامي، خاورميانهشناسي، الهيات اسلامي و فلسفه اسلامي در دانشگاههاي مختلف کشور آلمان را تشريح کرد و سپس سه تز مطرح در اين مطالعات شامل: قرآن بعنوان متني معرفتافزا از دوره باستان متأخر، اسلام در ايهام (تکثر، سازگاري و انطباق در اسلام) و بازخواني تاريخنگاري فسلفه اسلامي را به صورت مبسوط بيان کرد.

در ادامه حاضرين در نشست به بيان سئوالات و نکات مورد نظر خود پرداختند و دکتر شادي هم پاسخهاي لازم را ارائه کرد.