بخشی از‌ آزمون‌ ورودی دوره‌های‌ کارشناسی‌ ارشد ناپیوسته‌ سال‌ 1398 در دانشگاه ایلام برگزار می گردد

آزمون ورودي دوره‌هاي كارشناسي ارشد سال 1398 در 131 كد رشته امتحاني در روزهاي پنجشنبه (صبح و عصر) و جمعه (صبح) 23 و 24 خرداد ماه در دانشگاه ايلام برگزار ميگردد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر مصطفي نعمتي معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام و نماينده تام الاختيار سازمان سنجش كشور در امر برگزاري آزمون كارشناسي ارشد، ضمن اعلام اين مطلب، بيان داشت: در آزمون ورودي دوره‌هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1398، تعداد 7077 داوطلب كه از اين تعداد، 3390 نفر زن و 3687 نفر مرد هستند، در چهار حوزه امتحاني در دانشگاه ايلام (سه حوزه) و دانشگاه پيام نور مرکز ايلام در شش گروه آموزشي علوم انساني، علوم پايه، فني و مهندسي، كشاورزي و منابع طبيعي، هنر و دامپزشكي و 131 رشته امتحاني در روزهاي پنج شنبه (صبح و عصر) و جمعه (صبح) 23 و  24 خرداد ماه به منظور پذيرش دانشجو در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي و همچنين دانشگاه آزاد اسلامي به رقابت مي پردازند.

دکتر نعمتي، افزود: از اين تعداد، 5527 داوطلب (2680 داوطلب زن و 2847 داوطلب مرد) در  سه حوزه امتحاني دانشکده ادبيات و علوم انساني، دانشکده کشاورزي و دانشکده فني و مهندسي در دانشگاه ايلام و و  1550داوطلب (710 داوطلب زن و 840 داوطلب مرد) در دانشگاه پيام نور مرکز ايلام شرکت مي نمايند.

به گفته نماينده تام الاختيار سازمان سنجش كشور در امر برگزاري آزمون كارشناسي ارشد، باجه رفع نقص كارت شركت در آزمون كارشناسي ارشد در استان ايلام از صبح روز سه شنبه 21 ارديبهشت ماه تا صبح روز جمعه 24 خرداد 98 در دانشگاه ايلام فعال ميباشد.

معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام، يادآور شد: داوطلبان لازم است در هنگام ورود به جلسه آزمون، پرينت كارت ورود به جلسه و شناسنامه يا كارت ملي معتبر به همراه داشته و از همراه داشتن هرگونه وسايل اضافي از جمله تلفن همراه، ماشين حساب، كيف، كتاب و جزوه و ... جداً خوداري نمايند.

نماينده تام الاختيار سازمان سنجش آموزش كشور در پايان خاطرنشان كرد: نتايج اوليه آزمون در دهه دوم تير ماه 98 منتشر مي‌شود و مجازين به انتخاب رشته مي‌توانند نسبت به كدرشته‌هاي امتحاني مجاز اقدام كنند و نتايج نهايي آزمون هم در نيمه دوم شهريور ماه 98 اعلام مي‌گردد.