تمدید حکم مدیریت دکتر مجید ضیایی در سمت معاونت آموزشی دانشکده الهیات و معارف اسلامی

با حکم رئیس دانشگاه: حکم مدیریت دکتر مجید ضیایی در سمت معاونت آموزشی دانشکده الهیات و معارف اسلامی به مدت دو سال تمدید گردید.

به گزارش روابط عمومی، طی حکمی از سوی دکتر علی‎اکبری رئیس دانشگاه ایلام، حکم مدیریت دکتر مجید ضیایی قهنویه استادیار گروه فلسفه و کلام اسلامی در سمت معاونت آموزشی دانشکده الهیات و معارف اسلامی از تاریخ 1398/03/10 به مدت دو سال تمدید گردید.

رئیس دانشگاه در این حکم خواستار اهتمام در جهت ارتقاء شاخصِ خدمات معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی و تلاش برای تحقق رسالت دانشگاه در پیشتازی، قانون‌مداری، پاسخگویی، مأموریت‌گرایی، اخلاق‌مداری، خلاقیت و کارآفرینی شده است.

روابط عمومی دانشگاه برای دکتر ضیایی آزوی موفقیت دارد.