تمدید حکم دو ساله مدیریت دکتر سیاوش یاری در سمت ریاست دانشکده ادبیات و علوم انسانی

حکم مديريت دکتر سياوش ياري دانشيار دانشگاه در سمت رياست دانشکده ادبيات و علوم انساني به مدت دو سال تمديد گرديد.

به گزاش روابط عمومي، طي حکمي از سوي دکتر علياکبري رئيس دانشگاه، حکم مديريت آقاي دکتر سياوش ياري در سمت رياست دانشکده ادبيات و علوم انساني از تاريخ 98/01/16 به مدت دو سال تمديد گرديد.

رئيس دانشگاه در اين حکم خواستار  اهتمام براي ارتقاي شاخصهاي برنامه استراتژيک دانشگاه (1400-1396)، حفظ و گسترش دستاوردهاي دانشکده و تلاش براي تحقق رسالت دانشگاه در پيشتازي، قانون‌مداري، پاسخگويي، مأموريت‌گرايي، اخلاق‌مداري، خلاقيت و کارآفريني شده است.