انتصاب دکتر مرزبان فرامرزی به سمت همکار کارگروه منابع طبیعی و کشاورزی هیأت ویژه گزارش ملی سیلاب‎های کشور

با حکم دکتر نيلي: دکتر مرزبان فرامرزي دانشيار دانشگاه به سمت همکار کارگروه منابع طبيعي و کشاورزي هيأت ويژه گزارش ملي سيلابهاي کشور منصوب گرديد.

به گزارش روابط عمومي طي حکمي از سوي دکتر محمود نيلي احمد آبادي رئيس هيت ويژه گزارش ملي سيلابها، آقاي دکتر مرزبان فرامرزي دانشيار دانشکده کشاورزي به سمت همکار کارگروه منابع طبيعي و کشاورزي هيأت ويژه گزارش ملي سيلابهاي کشور منصوب گرديد.

دکتر نيلي در اين حکم خواستار اهتمام براي تهيه گزارشي مستند و دقيق از سيلابهاي 1398 کشور، جهت ارائه به دکتر روحاني رياست محترم جمهوري اسلامي ايران شده است.