ترم تابستان 98-97 در دانشگاه ایلام برگزار می‎گردد + شرایط و مدارک مورد نیاز

با هدف حل مشکل دانشجويان دانشگاه ايلام و ساير دانشگاهها و مراکز آموزش عالي کشور، ترم تابستان 98-97 در دانشگاه ايلام برگزار ميگردد.

دانشگاه ايلام همانند سالهاي گذشته و همراه با بعضي ديگر از دانشگاههاي کشور، در تابستان سال جاري با هدف حل مشکل دانشجويان دانشگاه ايلام و ساير دانشگاهها و مراکز آموزش عالي کشور، اقدام به برگزاري ترم تابستاني مينمايد.

بنا به اين گزارش علاوه بر دانشجويان دانشگاه ايلام، دانشجويان ساير دانشگاهها نيز با ارائه معرفينامه از دانشگاه مبدأ ميتوانند در اين دوره شرکت نمايند.

شرايط و ضوابط:

1- حداکثر واحد انتخابي 6 واحد مي‎باشد.

2- نيمسال تابستاني حذف و اضافه و حذف اضطراري ندارد.

3- ارائه معرفي نامه دانشگاه مبدأ که در آن دروس مورد تأييد ذکر شده باشد، الزامي است.

4- کلاسها مطابق تقويم آموزشي و بصورت حضوري برگزار خواهد شد.

5- شهريه ثابت و متغير برابر جدول مربوطه دريافت خواهد شد.

6- شهريه خوابگاه براي دانشجويان متقاضي برابر تعرفه تعيين شده دريافت خواهد شد.

7- شهريه دريافتي پس از ثبت نام به هيچ وجه مسترد نخواهد شد، مگر اينکه کلاس به حد نصاب نرسد.

8- چنانچه کلاسي به حد نصاب نرسد، تشکيل نخواهد شد (حد نصاب تشکيل کلاس 10 نفر مي باشد).

9- ليست دروس ارائه شده متعاقباً از طريق همين سايت اعلام خواهد شد.

10- ارائه دروس غير از دروس معرفي شده (عمومي و پايه)، با پيشنهاد دانشجويان متقاضي و به شرط حد نصاب قابل بررسي است، لذا دانشجويان متقاضي درخواستهاي خود را به همراه اسامي متقاضيان و شماره تماس تا قبل از شروع ثبت نام به شماره 2227032-0843 فاکس نمايند.

11- محل تشکيل کلاسها دانشکده کشاورزي ميباشد.

مدارک مورد نياز جهت ثبت نام دانشجويان مهمان:

1- موافقت نامه (معرفي نامه رسمي) دانشگاه مبدأ

2- کپي شناسنامه

3- کپي کارت ملي

4- اصل و کپي کارت دانشجويي

5- دو قطعه عکس

تقويم آموزشي:

1-ثبت نام و انتخاب واحد: 98/04/15 لغايت 98/04/17

2-تشکيل کلاسها: 98/04/22 لغايت 98/05/31

3-زمان برگزاري امتحانات: 98/06/02 لغايت 98/06/06

تذکر: ثبت نام بصورت حضوري و با ارائه مدارک مورد نياز مي باشد.

شهريه دروس:

شهريه خوابگاه:

دانشگاه براي دانشجويان متقاضي، خوابگاه در نظر گرفته است که شهريه خوابگاه 4/000/000 ريال ميباشد.

آدرس:

ايلام – خيابان پژوهش- دانشگاه ايلام- اداره کل امور آموزشي دانشگاه ايلام

تلفن:

08459241293 دورنگار: 2227032-0843

تذکر:

جهت دريافت اطلاعات تکميلي به سايت اينترنتي دانشگاه ايلام به آدرس www.ilam.ac.ir مراجعه فرماييد.

اداره کل آموزش دانشگاه ايلام