سخنرانی دکتر مسعود بازگیر استادیار دانشگاه ایلام بصورت ویدئو کنفرانس برای اساتید و دانشجویان دانشگاه واسط عراق

سخنراني دکتر مسعود بازگير استاديار دانشگاه ايلام بصورت ويدئو کنفرانس براي اساتيد و دانشجويان دانشگاه واسط عراق

سخنراني دکتر مسعود بازگير استاديار دانشگاه ايلام با موضوع ترکيب فيزيکي و شيميايي ذرات گرد و  خاکهاي چند استان کشور عراق بصورت ويدئو کنفرانس براي اساتيد و دانشجويان دانشگاه واسط عراق ارائه گرديد.

به گزارش روابط عمومي، با هماهنگي و برنامه ريزي گروه جغرافيا ي دانشکده علوم انساني دانشگاه واسط عراق؛ سخنراني دکتر مسعود بازگير عضو هيات علمي دانشکده کشاورزي و مدير امور پژوهش و فناوري دانشگاه، به صورت ويدئو کنفرانس درباره ترکيب فيزيکي، شيميايي و کاني شناسي رسي ذرات گرد و خاک و خاک هاي چند استان کشور عراق براي اساتيد و دانشجويان دانشگاه واسط برگزار گرديد.

در ابتداي اين سخنراني رييس دانشگاه واسط، ضمن تشکر از اهتمام دکتر بازگير خواستار همکاري دانشگاه ايلام در جهت اصلاح خاک‎هاي شور و گچي کشور عراق شد.