انتصاب سه نفر از استادیاران دانشگاه ایلام به سمت همکار کارگروه مهندسی رودخانه و سازه‎های هیدرولیکی هیأت ویژه گزارش ملی سیلاب‎ها

با حکم دکتر  نیلی رئیس هیأت ویژه گزارش ملی سیلابها، سه نفر از استادیاران دانشگاه ایلام به سمت همکار کارگروه مهندسی رودخانه و سازههای هیدرولیکی هیأت ویژه گزارش ملی سیلابهای کشور منصوب گردیدند.

به گزارش روابط عمومی، پس از انتصاب دکتر مرزبان فرامرزی دانشیار دانشگاه ایلام به سمت همکار کارگروه منابع طبیعی و کشاورزی هیأت ویژه گزارش ملی سیلابها، طی احکام جداگانهای از سوی دکتر  محمود نیلی احمد آبادی، آقایان دکتر اقبال احسانزاده، دکتر جعفر مامیزاده و دکتر جواد سروریان استادیاران دانشگاه ایلام به سمت همکار کارگروه مهندسی رودخانه و سازههای هیدرولیکی هیأت ویژه گزارش ملی سیلابهای کشور منصوب گردیدند.

دکتر نیلی در این احکام خواستار اهتمام برای تهیه گزارشی مستند و دقیق از سیلابهای 1398 کشور، جهت ارائه به دکتر روحانی ریاست محترم جمهوری و ملت شریف ایران شده است.