انتصاب سه نفر از استادیاران دانشگاه ایلام به سمت همکار کارگروه مهندسی رودخانه و سازه‎های هیدرولیکی هیأت ویژه گزارش ملی سیلاب‎ها

با حکم دکتر  نيلي رئيس هيأت ويژه گزارش ملي سيلابها، سه نفر از استادياران دانشگاه ايلام به سمت همکار کارگروه مهندسي رودخانه و سازههاي هيدروليکي هيأت ويژه گزارش ملي سيلابهاي کشور منصوب گرديدند.

به گزارش روابط عمومي، پس از انتصاب دکتر مرزبان فرامرزي دانشيار دانشگاه ايلام به سمت همکار کارگروه منابع طبيعي و کشاورزي هيأت ويژه گزارش ملي سيلابها، طي احکام جداگانهاي از سوي دکتر  محمود نيلي احمد آبادي، آقايان دکتر اقبال احسانزاده، دکتر جعفر ماميزاده و دکتر جواد سروريان استادياران دانشگاه ايلام به سمت همکار کارگروه مهندسي رودخانه و سازههاي هيدروليکي هيأت ويژه گزارش ملي سيلابهاي کشور منصوب گرديدند.

دکتر نيلي در اين احکام خواستار اهتمام براي تهيه گزارشي مستند و دقيق از سيلابهاي 1398 کشور، جهت ارائه به دکتر روحاني رياست محترم جمهوري و ملت شريف ايران شده است.