موفقیت خانم طاهره چامه دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه در پرورش گیاهان زینتی و تولید سبزیجات

موفقيت خانم طاهره چامه دانشجوي کارشناسي ارشد دانشگاه در پرورش گياهان زينتي و توليد سبزيجات

خانم طاهره چامه از دانشجويان کارشناسي ارشد دانشگاه در زمينه پرورش گياهان زينتي و توليد سبزيجات موفقيت هاي خوبي را به دست آورده است.

به گزارش روابط عمومي، خانم طاهره چامه دانشجوي کارشناسي ارشد رشته گياهان زينتي علاوه بر فعاليتهاي آموزشي و کسب نمرات خوب در طول ترم (معدل 19/16)، از ابتداي ورود به دانشگاه با علاقه و پشتکار خاصي که دارد مسئوليت گلخانه باغباني را بر عهده گرفته و با تشکيل يک تيم کاري و با همکاري اساتيد مربوطه، اقدام به پرورش گياهان زينتي نموده‎اند و محصولات به دست آمده را در قالب نمايشگاه در سطح دانشگاه و استان عرضه کردهاند.

بنا به اين گزارش در سال گذشته خانم چامه با آغاز فعاليت در گلخانه علوم جنگل و تشکيل تيم کاري جديد، اقدام به توليد سبزي اُرگانيک، سبزي سيري و ساير سبزيجات نمود و در سال جديد اقدام به فروش اين محصولات کرد که مورد استقبال دانشگاهيان قرار گرفته است.