دو دانشجوی دانشگاه ایلام بعنوان جوان برتر استان ایلام انتخاب شدند

خانمها الهه شوهانی و معصومه یوسفی نژاد از دانشجویان دانشگاه ایلام به عنوان جوان برتر استان ایلام  انتخاب شدند.

به گزارش روابط عمومی، در  جشنـــواره نشاط و امید جوانان که به منظور شناسایی، معرفی الگوها و تجلیل از جوانان برتـر و با هدف زمینـهسازی ارزش‌های متعالی، روحیـه فداکاری و ایثار، خلاقیت، افزایش نشاط اجتماعی و امید به آینده و تقویت ایمان و روحیه خود باوری در استان ایلام برگزار شد، دو تن از دانشجویان دانشگاه ایلام، خانمها معصومه یوسفی نژاد دانشجوی کارشناسی ارشد رشته ادبیات و زبان فارسی در حوزه علمی و الهه شوهانی دانشجوی کارشناسی رشته گیاه پزشکی و دبیر انجمن علمی حامیان محیط زیست در حوزه فرهنگی بعنوان جوان برتر استان ایلام انتخاب شدند و از آنان تقدیر بعمل آمد.

خانم معصومه یوسفی نژاد

خانم الهه شوهانی

گفتنی است، جشنـواره نشاط و امید جوانان همه ساله در روز جوان و سالروز تولد حضرت علی اکبر(ع) برگزار می‌شود.

روابط عمومی دانشگاه برای این عزیزان آرزوی موفقیت دارد.