دو دانشجوی دانشگاه ایلام بعنوان جوان برتر استان ایلام انتخاب شدند

خانمها الهه شوهاني و معصومه يوسفي نژاد از دانشجويان دانشگاه ايلام به عنوان جوان برتر استان ايلام  انتخاب شدند.

به گزارش روابط عمومي، در  جشنـــواره نشاط و اميد جوانان که به منظور شناسايي، معرفي الگوها و تجليل از جوانان برتـر و با هدف زمينـهسازي ارزش‌هاي متعالي، روحيـه فداکاري و ايثار، خلاقيت، افزايش نشاط اجتماعي و اميد به آينده و تقويت ايمان و روحيه خود باوري در استان ايلام برگزار شد، دو تن از دانشجويان دانشگاه ايلام، خانمها معصومه يوسفي نژاد دانشجوي کارشناسي ارشد رشته ادبيات و زبان فارسي در حوزه علمي و الهه شوهاني دانشجوي کارشناسي رشته گياه پزشکي و دبير انجمن علمي حاميان محيط زيست در حوزه فرهنگي بعنوان جوان برتر استان ايلام انتخاب شدند و از آنان تقدير بعمل آمد.

خانم معصومه يوسفي نژاد

خانم الهه شوهاني

گفتني است، جشنـواره نشاط و اميد جوانان همه ساله در روز جوان و سالروز تولد حضرت علي اکبر(ع) برگزار مي‌شود.

روابط عمومي دانشگاه براي اين عزيزان آرزوي موفقيت دارد.