نشست مدیران تربیت بدنی دانشگاه‎های منطقه پنج کشور در دانشگاه برگزار گردید

نشست مديران تربيت بدني دانشگاه‎هاي منطقه پنج کشور در دانشگاه برگزار گرديد

نشست مديران تربيت بدني دانشگاههاي منطقه پنج کشور در راستاي همانديشي و تصميمگيري در خصوص برنامه‎‎هاي آتي اين دانشگاهها در دانشگاه ايلام برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، نشست مديران تربيت بدني دانشگاههاي منطقه پنج کشور با حضور خانم روزبهاني مسئول ورزشهاي همگاني اداره کل تربيت بدني وزارت علوم و در راستاي همانديشي و تصميمگيري در خصوص برنامه‎‎هاي آتي دانشگاههاي منطقه پنج برگزار گرديد.

در اين نشست دکتر شمسايي مدير تربيت بدني دانشگاه ايلام، ضمن خوش آمدگويي خدمت مديران تربيت بدني ساير دانشگاهها به ارائه گزارشي از فعاليتهاي صورت گرفته در دانشگاه ايلام و اعلام برنامههاي آتي پرداختند.

دکتر شمسايي در ادامه  مطالبي را در خصوص ضرورت بازنگري در برنامهريزي و اجراي جشنواره ورزشي همگاني استاني و نيز چهارمين المپياد ورزش همگاني دانشجويان کشور که قرار است تابستان امسال در دو دانشگاه همدان و الزهراء برگزار گردد بيان داشتند و بر لزوم مشارکت حداکثري دانشجويان در برنامههاي ورزشي و نيز حمايت اداره کل تربيت بدني وزارت علوم از دانشگاههاي منطقه پنج در اجراي برنامهها و مسابقات ورزشي مختلف تأکيد نمودند.

در ادامه مديران تربيت بدني ساير دانشگاهها منطقه پنج هم ضمن ارائه گزارش فعاليتهاي انجام گرفته توسط دانشگاه مربوطه، پيشنهاداتي را در خصوص برگزاري هر چه بهتر مسابقات منطقه ارائه نمودند.

همچنين در اين جلسه در خصوص هماهنگيهاي لازم جهت اعزام تيمهاي ورزشي به مسابقات قهرماني کشور و نيز مسابقات منطقهاي جهت کسب سهميه المپياد سال آينده بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

در پايان خانم روزبهاني مسئول ورزشهاي همگاني اداره کل تربيت بدني وزارت علوم گزارشي را در خصوص فعاليتهاي ورزش دانشگاهي در سال 1397 ارائه دادند.